- 5 / 5
Μουστοκούλουρα
Υλικά
- 180 γρ λάδι FAMA Choice
- 200 γρ πετιμέζι
- 70 γρ Emulgan
- 100 γρ σιρόπι γλυκόζης
- 250 γρ ζάχαρη
- 50 γρ μούστος
- 800 γρ αλεύρι 70% μαλακό
- 15 γρ Baking powder FAMA
- 12 γρ κανέλα σε σκόνη
- 20 γρ κακάο
Εκτέλεση Συνταγής
Χτυπάμε το λάδι FAMA Choice, το πετιμέζι, το Emulgan, το σιρόπι γλυκόζης, τη ζάχαρη και το μούστο στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά μεταξύ τους και τα προσθέτουμε στο μίξερ ανακατεύοντας τα με το φτερό μέχρι να ενσωματωθούν. Πλάθουμε τη ζύμη σε κρίκους και τους βάζουμε σε χαρτωμένη λαμαρίνα. Σκεπάζουμε τη λαμαρίνα με αλουμινόχαρτο ή με μια λαμαρίνα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 11-12 λεπτά.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: