Υλικά

  • 750 γρ Florentine mix
  • 5 γρ κανέλα σκόνη
  • 150 γρ ηλιόσπορος
  • 150 γρ φυστίκι αράπικο
  • 150 γρ φουντούκι τριμμένο
  • 150 γρ σταφίδα ξανθή
  • 150 γρ βρώμη
  • 150 γρ αμύγδαλο φιλέ
  • 150 γρ κολοκυθόσπορος
  • 150 γρ corn flakes

Εκτέλεση Συνταγής

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μεταξύ τους. Γεμίζουμε 2 ταψάκια 30Χ40, με λαδόκολα στη βάση του ταψιού (ή ένα 40Χ60), τα ίσιώνουμε λίγο από πάνω για να γίνουν επίπεδα και τα βάζουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200οC (πάνω) και 170οC (κάτω) για 15 λεπτά ή σε αερόθερμο στους 180οC για 6-8 λεπτά. Αφού ψηθούν, τα αποσύρουμε από το φούρνο, τα αφήνουμε 1 λεπτό να κρυώσουν και τα τεμαχίζουμε μέσα στη λαμαρίνα.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: