Υλικά

● 2500γρ. Αλεύρι 70% Δυνατό ● 100γρ. Βελτιωτικό Ultra Plus (ξηρό προζύμι) ● 75γρ. Μαγιά ● 40γρ. Αλάτι ● 50γρ. Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft ● 1600γρ. Νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί 2’ στην αργή ταχύτητα και 8’ στην γρήγορη. Βάζουμε την ζύμη σε ένα σκεύος κατάλληλο για τρόφιμα και ελαφρώς λαδωμένο με λάδι FAMA Fritto,το σκεπάζουμε με πανί βαμβακερό και αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη μας για 30’. Κόβουμε και ζυγίζουμε το κάθε τεμάχιο 300γρ. τα πλάθουμε σε σχήμα μπαγκέτας και τα τοποθετούμε σε ειδική λαμαρίνα αυλακωτή για μπαγκέτες. Βάζουμε στην στόφα για 50’ με 35οC θερμοκρασία και 75% υγρασία ή σκεπάζουμε με πανιά βαμβακερά και αφήνουμε στον εργαστηριακό χώρο 120’. Στην συνέχεια τα ψεκάζουμε με νερό και χαράζουμε αρκετά πλάγια 3 φορές. Ψήνουμε στους 230οC με πολύ ατμό για 20’-25’.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: