- 5 / 5
Πάστα φλώρα
Υλικά
- 250 γρ ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%
- 250 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G+
- 250 γρ ζάχαρη άχνη
- 4 τμχ αυγά
- 1000 γρ αλεύρι 70% μαλακό
- 5 γρ Baking powder FAMA
- 1 γρ Βανιλίνη FAMA
- 500-600 γρ Θερμοανθεκτική Γέμιση Ζαχαροπλαστικής με Κομμάτια Μήλου frutopia
Εκτέλεση Συνταγής
Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%, τη Μαργαρίνη FAMA Soft G+ και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγα λίγα τα αυγά και τέλος τα υπόλοιπα υλικά αφού πρώτα τα κοσκινίσουμε. Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα ταψάκι 30X 40 και γεμίζουμε από πάνω με την Θερμοανθεκτική Γέμιση Ζαχαροπλαστικής με Κομμάτια Μήλου frutopia. Βάζουμε χιαστή κορδονάκια ζύμης από πάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 220°C (πάνω) και 190°C (κάτω) για περίπου 45 λεπτά.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: