Υλικά

• 1400γρ Αλεύρι κίτρινο (χωριάτικο)

• 600γρ Αλεύρι 70% δυνατό

• 140γρ Liquid Wheat Sourdough ULDO (Έτοιμο Ανενεργό Υγρό Προζύμι Σίτου) από 5% έως 10% επί του                        αλεύρου

• 40γρ Mαγιά

• 30γρ Aλάτι

• 40γρ Ηλιέλαιο Sunshine FAMA

• 1300γρ Νερό (20-22οC)

 

Εκτέλεση Συνταγής

 

Χρόνος ζυμώματος: 5’ στην αργή ταχύτητα και 10’ στην γρήγορη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης: 24-26οC.

Χρόνος ξεκούρασης: 40’ σκεπασμένο το ζυμάρι με βαμβακερό πανί.

Κόψιμο- Ζύγισμα: 1000γρ το ένα, πλάσιμο κατά βούληση.

Χρόνος ξεκούρασης στην στόφα: 50’ με θερμοκρασία 35οC και 75% Υγρασία.

Χρόνος ψησίματος: 40’-45’ με αρκετό ατμό.

Θερμοκρασία φούρνου: 220οC -230οC.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: