Υλικά

  • 375 γρ ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ μαργαρίνη FAMA Imperial
  • 425 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G
  • 1000 γρ αλεύρι 70% μαλακό
  • 1-2 γρ Βανιλίνη FAMA

Εκτέλεση Συνταγής

Ενσωματώνουμε την άχνη με τη μαργαρίνη FAMA Soft G και την  μαργαρίνη FAMA Imperial στο μίξερ με το φτερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και τη βανιλίνη και τα ενσωματώνουμε κι αυτά. Δίνουμε το σχήμα που επιθυμούμε (είτε με τη βοήθεια μίας λαδόκολας, είτε με το χέρι) και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160°C για 12-15 λεπτά ή σε τελαρωτό στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 20 λεπτά. Προεραιτικά, μπορούμε να προσθέσουμε κανέλα ή κακάο ή Kύβους Πορτοκάλι FAMA fruigel ή Σκαλιέτα FAMA ή ξηρούς καρπούς.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: