- 5 / 5
Σουφλέ σοκολάτας
Υλικά
- 1000 γρ Tiffany’s Choco Cake
- 420 γρ ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82%
- 430 γρ απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat
- 530 γρ νερό
Εκτέλεση Συνταγής
Λιώνουμε το ανάλατο Βούτυρο γάλακτος 82% και την απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους. Τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε με το φτερό για 3-4 λεπτά. Βάζουμε τη ζύμη σε ατομικά φορμάκια, αφού πρώτα τις περάσουμε με μαργαρίνη και κακάο, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190°C για 8-9 λεπτά. Μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να τα ψήσουμε απευθείας, αυξάνοντας το χρόνο ψησίματος κατά 2-3 λεπτά περίπου.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: