- 5 / 5
Pavlova
Υλικά
Για το μπεζέ:
- 1000γρ Βeze – Βeze (πλήρες μίγμα για την παρασκευή μπεζέδων)
- 600γρ νερό (στους 60 οC)
Για την κρέμα:
- 1000γρ νερό
- 350-400γρ Crème D’ or (Κρέμα πατισερί)
- 700γρ μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT
Εκτέλεση Συνταγής
Για το μπεζέ: Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή και 5-6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα. Στη συνέχεια κόβουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής σε χαρτωμένη λαμαρίνα, στο σχήμα της αρεσκείας σας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 100οC για 2-2,5 ώρες ανάλογα το φούρνο και το μέγεθος. Αν θέλουμε πιο στεγνούς μπεζέδες μπορούμε να τους αφήσουμε για 30 λεπτά ακόμα με σβηστό φούρνο. Για την κρέμα: Χτυπάμε την Crème D’ or με το νερό και τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ με το σύρμα, στη γρήγορη ταχύτητα, για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ανακατεύουμε απαλά τις δύο κρέμες με μια μαρίζ. Διακοσμούμε με ολόκληρη φράουλα σε ζελέ fruigel.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: