- 5 / 5
Caramel Passion
Υλικά
- 1000γρ Primo Toffee Caramel Cake (μίγμα για κέικ καραμέλα γάλακτος)
- 280γρ λάδι FAMA Fritto
- 460γρ Νερό
Εκτέλεση Συνταγής
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό, στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Έπειτα, καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια σπάτουλα και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Τέλος, τοποθετούμε την ζύμη σε φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 – 170 οC για 35-45 λεπτά περίπου.
Μοντάρισμα
Κόβουμε κύβους από το κέικ που έχουμε ετοιμάσει και ψήνουμε στον φούρνο να ροδίσουν ελαφρώς. Στην συνέχεια, παίρνουμε το κέικ που έχουμε ψήσει σε μια λαμαρίνα και το κόβουμε σε φέτες, διαμέτρου 15x10x2 εκ. Έπειτα, τοποθετούμε επάνω στο κέικ επικάλυψη σοκολάτας καραμέλας Crema Sacher Caramel της Norte Eurocao με την βοήθεια σακούλας με οδοντωτό κορνέ. Τέλος, βάζουμε στην κορυφή τους κύβους από το κέικ και κάνουμε ντεκόρ με την ίδια επικάλυψη σε γραμμές και σκαλιέτα FAMA λευκή και μαύρη.
- 5 / 5