- 5 / 5
Τα κέικ στα καλύτερά τους

Υλικά
Για τα κέικ
- 1000γρ Tiffany’s Choco Cake (μίγμα για κέικ κακάο)
- 135γρ Λάδι FAMA Fritto
- 135γρ Aνάλατο βούτυρο γάλακτος 82% De Braandt (λιωμένο)
- 500γρ Νερό
- 1000γρ Tiffany’s Vanilla Cake (μίγμα για κέικ βανίλια)
- 140γρ Λάδι FAMA Fritto
- 140γρ Aνάλατο βούτυρο γάλακτος 82% De Braandt (λιωμένο)
- 460γρ Νερό
Για την επικάλυψη
- 150γρ Φράουλα ολόκληρη σε ζελέ fruigel
- 150γρ Κεράσι ολόκληρο σε ζελέ fruigel
- 150γρ Σταγόνες απομίμησης σοκολάτας Eurocao
- 50γρ Nibs de Cacao Eurocao (μικρά κομμάτια προερχόμενα από το καβούρδισμα και την άλεση των σπόρων του κακάο)
- 30γρ Σκαλιέτα Λευκή FAMA
- 30γρ Crystal Mirror Neutral
- 6 τμχ. Φέτες πορτοκάλι σε ζελέ fruigel
Εκτέλεση Συνταγής
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό, στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια σπάτουλα και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Βάζουμε 1100γρ από κάθε ζύμη σε φόρμες 32x9x6εκ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 – 170 οC για 45-50 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο σας).
Όταν κρυώσουν καλά, τα αλείφουμε με Crystal Mirror Neutral και διακοσμούμε με τα υλικά επικάλυψης.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: