- 5 / 5
Κέικ πτι φουρ με καραμέλα γάλακτος
Υλικά
Για την ζύμη
- 1000γρ Primo Toffee Caramel Cake(μίγμα για κέικ καραμέλας γάλακτος)
- 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
- 460γρ Νερό
Για την γέμιση
- 400γρ Dulce De Leche Delicious Variegates Torronalba
Για την διακόσμηση
- 600γρ Σοκολάτα Υγείας Wengue 70% Eurocao (λιωμένη)
Εκτέλεση Συνταγής
Τοποθετούμε όλα τα υλικά της ζύμης στον κάδο του μίξερ και χτυπάμε για 2’-3’ στην μεσαία ταχύτητα. Με σακούλα ζαχαροπλαστικής, γεμίζουμε φόρμες της αρεσκείας μας. Ψήνουμε στους 180 οC για 15’-20’ αναλόγως τον φούρνο.
Όταν κρυώσουν καλά, γεμίζουμε τα μισά με Dulce De Leche Delicious Variegates Torronalba και κλείνουμε με τα άλλα μισά από πάνω. Τα τοποθετούμε για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσουν καλά και τέλος, τα βουτάμε στην λιωμένη Σοκολάτα Υγείας Wengue 70% Eurocao.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: