- 5 / 5
Chocolate fusion
Υλικά
- 75 γρ κρόκοι
- 150 γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
- 10 γρ φύλλα ζελατίνης
- 460 γρ απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat (λιωμένη)
- 710 γρ μισοτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
- 500 γρ Crema Classic με μπιπσκότο
- 180 γρ απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat (λιωμένη)
Εκτέλεση Συνταγής
Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους σε μία μπασίνα με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Ζεσταίνουμε τα 150γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36% σε ένα κατσαρολάκι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνης. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα στους κρόκους σιγά σιγά ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε, και τα ενσωματώνουμε. Έπειτα, τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με τη λιωμένη απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Τέλος προσθέτουμε τη μισοχτυπημένη κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και την ενσωματώνουμε. Για τα κομματάκια μπισκότου: Λιώνουμε τη απομίμηση σοκολάτας Nera Special 32% fat και προσθέτουμε την Crema Classic με μπιπσκότο και τα ενσωματώνουμε. Απλώνουμε το μίγμα σε μια λαδόκολα και αφού κρυώσει το κόβουμε σε κομματάκια και το προσθέτουμε στo mousse.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: