- 5 / 5
O! Mega Toast
Υλικά
ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ
· 1250γρ Αλεύρι 70% δυνατό
· 1250γρ O!mega Bread ULDO(Για ψωμί πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά)
· 75γρ Μαγιά
· 100γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G
· 50γρ Light Malt Extract ULDO (Εκχύλισμα βύνης κριθαριού ανοιχτόχρωμο)
· 1650γρ Νερό
ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ
· 200γρ Σουσάμι
Εκτέλεση Συνταγής
Χρόνος Ζυμώματος: 6’ στην αργή ταχύτητα και 12’-14’ στην γρήγορη ταχύτητα.
Θερμοκρασία Ζύμης: 22οC– 24οC.
Χρόνος ξεκούρασης: 30’
Τεμάχια Ζύμης: 700-800γρ.
Μορφοποίηση ζύμης: Ελαφρώς μακρόστενα, περνάμε από νερό και σουσάμι και σε ειδικές φόρμες για τοστ με καπάκι.
Χρόνος στοφαρίσματος: 40’-45’ με θερμοκρασία 35 οC και 75% υγρασία.
Χρόνος ψησίματος: 50’-60’ με ατμό.
Θερμοκρασία ζύμης: Ψήνουμε αρχικά στους 240ο C και έπειτα από 10’ συνεχίζουμε στους 190 οC – 200 οC
Συνδυάστε με αυγό- Σολομό- Αβοκάντο – φύλλα Ρόκας.
- 5 / 5