Υλικά

ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ

 

·        1250γρ Αλεύρι 70% δυνατό

·        1250γρ O!mega Bread ULDO(Για ψωμί πλούσιο σε Ωμέγα-3 λιπαρά)

·        75γρ Μαγιά

·        100γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G

·        50γρ Light Malt Extract ULDO (Εκχύλισμα βύνης κριθαριού ανοιχτόχρωμο)

·        1650γρ Νερό

 

ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

 

·        200γρ Σουσάμι

Εκτέλεση Συνταγής

Χρόνος Ζυμώματος:  6’ στην αργή ταχύτητα και 12’-14’ στην γρήγορη ταχύτητα.

Θερμοκρασία Ζύμης: 22οC– 24οC.

Χρόνος ξεκούρασης: 30’

Τεμάχια Ζύμης: 700-800γρ.

Μορφοποίηση ζύμης: Ελαφρώς μακρόστενα, περνάμε από νερό και σουσάμι και σε ειδικές φόρμες για τοστ με καπάκι.

Χρόνος στοφαρίσματος: 40’-45’ με θερμοκρασία 35 οC και 75% υγρασία.

Χρόνος ψησίματος: 50’-60’ με ατμό.

Θερμοκρασία ζύμης: Ψήνουμε αρχικά στους 240ο C και έπειτα από 10’ συνεχίζουμε στους 190 οC – 200 οC

Συνδυάστε με αυγό- Σολομό- Αβοκάντο – φύλλα Ρόκας.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: