Υλικά

Για την ζύμη

• 1000γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για μπριός)

• 200γρ Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft 

• 60γρ Μαγιά

• 425γρ Νερό

 

Για την φυλοποίηση

• 300γρ Μαργαρίνη FAMA Premium Croissant 2K 

 

Για την γέμιση

• 200γρ Υδατόκρεμα Γάλακτος Vortumnus

• 200γρ Υδατόκρεμα Σοκολάτα Vortumnus

 

 

Για την διακόσμηση

 

• 50γρ Κεράσι Κόκκινο Ολόκληρο σε ζελέ fruigel

• 50γρ Premium Απομίμηση Σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao σε ντραζέ

• 20γρ Angel Icing (γλυκιά λευκή σκόνη που δεν απορροφά την υγρασία)

 

 

 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί προσθέτοντας λίγο-λίγο το νερό για 5’στην αργή ταχύτητα και 8’στην γρήγορη ταχύτητα. Θερμοκρασία ζύμης 26 οC – 27 οC.

 

Τοποθετούμε την ζύμη σε ειδικό σκεύος για τρόφιμα με καπάκι για 30’.

 

Ανοίγουμε την ζύμη σε τετράγωνο σχήμα και τοποθετούμε την μαργαρίνη FAMA Premium Croissant 2K ,την οποία έχουμε προηγουμένως επίσης μαλακώσει και τετραγωνίσει. Περνάμε στην σφολιατομηχανή 3 διπλές ‘βόλτες’ με ενδιάμεση ξεκούραση κάθε φορά για 15’. 

 

Όταν έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία φυλλοποίησης με πάχος 3 χιλιοστών, τοποθετούμε την ζύμη στον πάγκο, κόβουμε σε τεμάχια 14x13εκ και χαράζουμε 2 φορές σε όμοια απόσταση, αφήνοντας στο επάνω μέρος 3εκ φάρδος άκοπο. 

 

Τα πλέκουμε σαν πλεξούδα, κλείνουμε καλά όλες τις άκρες και τοποθετούμε σε φόρμες για cupcake. Τοποθετούμε στην στόφα για 30’ με θερμοκρασία 35 οC και 75% υγρασία. Αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 200 οC για 20’-25’.

 

Όταν κρυώσουν καλά, τρυπάμε στο κέντρο και γεμίζουμε τα μισά με υδατόκρεμα γάλακτος Vortumnus και τα μισά με υδατόκρεμα σοκολάτας Vortumnus.

 

Διακοσμούμε τα μισά με κεράσι κόκκινο ολόκληρο σε ζελέ fruigel και τα μισά με premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro Bitter Eurocao σε ντραζέ. Τέλος, πασπαλίζουμε με Angel Icing.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: