- 5 / 5
Honey cake mousse
Υλικά
Για το κέικ μελιού
- 1000γρ Primo Honey Cake (μίγμα για κέικ μελιού)
- 280γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine
- 460γρ Νερό
Για την μους μελιού
- 1000γρ Μους με Μέλι Top chef
- 2250γρ Γάλα 3,5%
Εκτέλεση Συνταγής
Για το κέικ μελιού
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό, στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια σπάτουλα και χτυπάμε στην μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Τοποθετούμε την ζύμη σε ένα τετράγωνο τσέρκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 – 170 C για 35-45 λεπτά περίπου.
Για την μους μελιού
Τοποθετούμε την Μους με Μέλι Top chef και το γάλα στο μίξερ και χτυπάμε για 1 λεπτό στην αργή και για 2 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα μέχρι να σφίξει καλά.
Μοντάρισμα
Γεμίζουμε φόρμες σιλικόνης με την μους μελιού και παγώνουμε. Στην συνέχεια, κόβουμε το κέικ μελιού σε διαστάσεις 4x1x15εκ και τοποθετούμε από πάνω την μους μελιού. Τέλος, ντεκοράρουμε με Topping Honey Torronalba και Σοκολάτα Υγείας Haya 60% Eurocao.
- 5 / 5