- 5 / 5
Nocciola (σοκολατόπιτα)
Υλικά
- 1000 γρ Tiffany’s Choco Cake
- 270 γρ λάδι FAMA fritto
- 500 γρ νερό
Σιρόπι:
- 500 γρ γάλα
- 500 γρ Crema Classic Nocciolissimo
- 500-600 γρ Crema Classic Nocciolissimo για την επικάλυψη
Εκτέλεση Συνταγής
Βράζουμε το γάλα, το αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την Crema Classic Nocciolissimo . Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το φτερό στην αργή ταχύτητα για 1 λεπτό. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα με μία μαρίζ και ξαναχτυπάμε τα υλικά στη μεσαία ταχύτητα για 4 λεπτά. Γεμίζουμε μια λαμαρίνα 30Χ40, αφού προηγουμένως την περάσουμε με βούτυρο και κακάο και ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 45 λεπτά. Μόλις βγει από το φούρνο τρυπάμε τη Nocciola σε όλη της την επιφάνεια και σιροπιάζουμε με το σιρόπι (800γρ) που ετοιμάσαμε. Αφού κρυώσει επικαλύπτουμε με Crema Classic Nocciolissimo αφού πρώτα τη μαλακώσουμε σε μπαιν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων (σε θερμοκρασία 35-40°C).
- 5 / 5