Υλικά

  • 1000γρ Primo Milleuifeuille Cream (μίγμα για κρέμα μιλφέιγ)
  • 2500γρ Νερό

 

 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Έχοντας ετοιμάσει σφολιάτα την  ανοίγουμε στη σφολιατομηχανή σε πάχος 3mm. 

Την τρυπάμε σε όλη της την επιφάνεια και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180-190οC για περίπου 20-25’ (αναλόγως τον φούρνο).  

Χτυπάμε την Primo Milleuifeuille Cream με το νερό στο μίξερ, με σύρμα, στην γρήγορη ταχύτητα, για 3-4’. 

Αφού κρυώσει η σφολιάτα την κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε. Με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής τοποθετούμε την κρέμα επάνω στο φύλλο σφολιάτας δημιουργώντας μπαλίτσες. Στην συνέχεια, επικαλύπτουμε με Φαρτσιτούρα Φρούτα του δάσους fruigel και  φρέσκα φρούτα. Ομοίως και στο επόμενο φύλλο το οποίο τοποθετούμε πάνω στο αρχικό. Στο φινίρισμα μπορούμε να ρίξουμε τριμμένη σφολιάτα ή ένα ακόμα φύλλο με κρέμα μιλφέιγ και φρούτα του δάσους.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: