Υλικά

Για την κρέμα

  • 500γρ Primo Latte Cream (μίγμα για κρέμα γαλακτομπούρεκο, γαλατόπιτας κ.α.) 
  • 1250γρ Νερό

 

Για τα φύλλα

  • 10 τεμάχια Φύλλα κρούστας

 

Για επάλυψη

  • 150γρ FAMA Fresh (μαγειρικό προιόν με 30% βούτυρο)

 

Σκεύος

  • 1 ταψί 36 διάμετρος με 3-4 πόντους ύψος 

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε τα υλικά για την κρέμα στο μίξερ με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα για 3’-4’. Στην συνέχεια, τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος και σκεπάζουμε με μεμβράνη. Λιώνουμε το FAMA Fresh για 1’ σε φούρνο μικροκυμάτων. Έπειτα, αλείφουμε το ταψί με FAMA Fresh όπως και κάθε φύλλο κρούστας που τοποθετούμε σε όλη την επιφάνεια και στα πλαϊνά φύλλα που εξέχουν από το ταψί.Απλώνουμε την Primo Latte Cream ομοιόμορφα, κόβουμε τις μύτες από τα φύλλα κρούστας που εξέχουν και τα στρίβουμε προς τα μέσα του ταψιού να ακουμπήσουν επάνω στην κρέμα (σαν ένα στριφτό κορδόνι).

Τέλος, τοποθετούμε για 30’ στο ψυγείο στους 5 οC και ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 200 οC για 25’ αναλόγως τον φούρνο.

ΥΓ: Μπορείτε να την σερβίρετε και κρύα!


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: