Υλικά

  • 75γρ κρόκοι
  • 150γρ ζωική κρέμα Lowitz 36% fat
  • 10γρ φύλλα ζελατίνης
  • 460γρ Crema Classic φιστίκι (Fa-Nu-Tic)
  • 710γρ μισοχτυπημένη ζωική κρέμα Lowitz 36% fat

Εκτέλεση Συνταγής

Μουλιάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε παγωμένο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους σε μία μπασίνα με σύρμα μέχρι να αφρατέψουν. Ζεσταίνουμε τα 150γρ ζωικής κρέμας Lowitz 36% fat σε ένα κατσαρολάκι και λιώνουμε μέσα τα φύλλα ζελατίνης. Στη συνέχεια τα ρίχνουμε μέσα στους κρόκους σιγά σιγά ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε, και τα ενσωματώνουμε. Έπειτα, τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με την Crema Classic φιστίκι (Fa-Nu-Tic) και τα χτυπάμε με το σύρμα μέχρι να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου. Τέλος προσθέτουμε τη μισοχτυπημένη ζωική κρέμα Lowitz 36% fat και την ενσωματώνουμε.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: