Υλικά

  • 375 γρ άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ μαργαρίνη FAMA Imperial
  • 425 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G
  • 1κ αλεύρι ζαχροπλαστικής
  • 1 γρ βανιλίνη FAMA
  • Μήλο σε κύβους VORTUMNUS
  • Κανέλα σε σκόνη

Εκτέλεση Συνταγής

Ενσωματώνουμε την άχνη με τη μαργαρίνη FAMA Soft G και την μαργαρίνη FAMA Imperial στο μίξερ με το φτερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και τη βανιλίνη FAMA και τα ενσωματώνουμε κι αυτά. Ανοίγουμε ένα κομμάτι ζύμης με τον πλάστη, και τη βοήθεια μιας λαδόκολας, σε πάχος μισού εκατοστού. Εφαρμόζουμε τη ζύμη σε ένα τσέρκι 20cm και ύψους 3cm. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε μια τριπλή μεμβράνη σ όλη την επιφάνεια της τάρτας και τη γεμίζουμε με φακές (τις χρησιμοποιούμε για βάρος έτσι ώστε να μην φουσκώσει η ζύμη). Ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 160°C (κάτω) ή σε αερόθερμο στους 150-160°C για 25-30 λεπτά. Αφαιρούμε τις φακές και προσθέτουμε το μήλο σε κύβους VORTUMNUS και την κανέλα. Βάζουμε στην επιφάνεια της τάρτας τριμμένο, νηστίσιμο μπισκότο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμα 15-20 λεπτά. (για μία τάρτα χρησιμοποιήσαμε 280γρ ζύμης, 500γρ μήλο σε κύβους VORTUMNUS, 1γρ κανέλα, 70γρ τριμμένο νηστίσιμο μπισκότο)


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: