Υλικά

  • 1000γρ Primo Hazelnut Cake (μίγμα για κέικ φουντουκιού)
  • 270γρ Λάδι FAMA Fritto
  • 500γρ Νερό

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό, στην αργή ταχύτητα, μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα του κάδου με μια σπάτουλα και χτυπάμε στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Τοποθετούμε τη ζύμη σε φόρμες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους  180 οC για 25-30 λεπτά περίπου.

 

Μοντάρισμα

Παίρνουμε τα μικρά κέικ που έχουμε ψήσει μέσα σε φόρμες σιλικόνης και τα κόβουμε σε τρεις φέτες οριζόντια με την βοήθεια σακούλας με οδοντωτό κορνέ. Στην συνέχεια, τοποθετούμε την πραλίνα Nocciola Vela της Norte Eurocao ανάμεσα στις φέτες. Τέλος, ντεκοράρουμε με μία ροζέτα της ίδιας πραλίνας και τριμμένο ψημένο φουντούκι στην κορυφή.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: