- 4.5 / 5
Πτι φουρ
Υλικά
- 2000 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G+
- 2000 γρ ζάχαρη άχνη
- 20 αυγά
- 3500 γρ αλεύρι ζαχαροπλαστικής
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε τη μαργαρίνη FAMA Soft G+ και την άχνη στο μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό μέχρι να αφρατέψουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά λίγα λίγα, για να ενσωματωθούν ομαλά. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε επιδέξια με το χέρι ή με μια τρυπητή κουτάλα μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως όλα τα υλικά. Κόβουμε με σακούλα ζαχαροπλαστικής, έχοντας βάλει κατσαρό κορνέ, σε χαρτωμένη λαμαρίνα σχέδια της αρεσκείας μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για περίπου 15 λεπτά. Για βουτήματα σοκολάτας αφαιρούμε 150γρ αλεύρι και προσθέτουμε 150γρ κακάο. Κολλάμε τα βουτήματα με Γέμιση Ζαχαροπλαστικής frutopia ή με βουτυρόκρεμα Crema Classic. Έπειτα μπορούμε να τα βουτήξουμε σε απομίμηση σοκολάτας Nera ή απομίμηση σοκολάτας Nera Plus και στη συνέχεια σε Σκαλιέτα FAMA ή Τρούφα FAMA.
- 4.5 / 5