Υλικά

  • 1000γρ Tiffany’s Vanilla Cake (μίγμα για κέικ με άρωμα βανίλια)
  • 350γρ λάδι Choice Premium (Ιδανικό λάδι για χρήση στην ζαχαροπλαστική)
  • 400γρ υγρά (το χυμό των λάιμ και νερό)
  • Ξύσμα από 3 λάιμ
  • 110γρ ινδοκάρυδο

Σιρόπι: 1000γρ νερό, 1000γρ ζάχαρη, τα 3 λάιμ, 50γρ ρούμι

Εκτέλεση Συνταγής

Βράζουμε πρώτα το σιρόπι. Βάζουμε όλα τα υλικά (εκτός από το ινδοκάρυδο) στο μίξερ και τα χτυπάμε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα. Καθαρίζουμε τα τοιχώματα με μια μαρίζ και ξαναχτυπάμε για 4-5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Τέλος προσθέτουμε το ινδοκάρυδο και το ενσωματώνουμε στο μίγμα. Αδειάζουμε το μίγμα σε μια σεμιζαρισμένη λαμαρίνα 30Χ40 και ψήνουμε σε τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 40 λεπτά. Σιροπιάζουμε και τα δύο χλιαρά.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: