Υλικά

  • 375 γρ άχνη ζάχαρη
  • 200 γρ μαργαρίνη FAMA Imperial
  • 425 γρ μαργαρίνη FAMA Soft G
  • 1000 γρ αλεύρι ζαχροπλαστικής
  • 1 γρ βανιλίνη FAMA
  • Κανέλα
  • Κρυσταλλική ζάχαρη

Εκτέλεση Συνταγής

Ενσωματώνουμε την άχνη με τη μαργαρίνη FAMA Soft G και την μαργαρίνη FAMA Imperial στο μίξερ με το φτερό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανιλίνη FAMA και την κανέλα και τα ενσωματώνουμε κι αυτά. Ζυγίζουμε ένα κομμάτι ζύμης 600γρ, το ρολάρουμε σε μια λαδόκολα και το τοποθετούμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει. Κόβουμε με μαχαίρι κομμάτια 6 εκατοστών, τα τοποθετούμε σε χαρτωμένη λαμαρίνα, πασπαλίζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη και ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 160-170°C για 12-14 λεπτά. (για κάθε ένα φυτίλι 600 γρ προσθέτουμε 1-2 γρ κανέλας)


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: