- 5 / 5
Λευκό σουφλέ σοκολάτας
Υλικά
- 500γρ Tiffany’s Vanilla Cake (μίγμα για κέικ με άρωμα βανίλια)
- 225γρ ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82%
- 225γρ απομίμηση σοκολάτας Blanca
- 210γρ νερό
Εκτέλεση Συνταγής
Λιώνουμε το ανάλατο βούτυρο γάλακτος 82% και την απομίμηση σοκολάτας Blanca και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους. Τα βάζουμε στον κάδο του μίξερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε με το φτερό για 3-4 λεπτά. Βάζουμε τη ζύμη σε ατομικά φορμάκια, αφού πρώτα τα περάσουμε με μαργαρίνη και αλεύρι, και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 190°C για 9-10 λεπτά.
Μπορούμε να τα αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να τα ψήσουμε απευθείας, αυξάνοντας το χρόνο ψησίματος κατά 2-3 λεπτά περίπου.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: