Υλικά

Για το μπράουνις

 

 

  • 1000γρ Primo Brownies
  • 450γρ Nερό

 

Για την κρεμ μπρουλέ

 

  • 100γρ Κρεμ Μπρουλέ Top Chef
  • 500γρ Γάλα 3,5%
  • 500γρ Κρέμα γάλακτος  Lowicz 36%

 

Εκτέλεση Συνταγής

Για το μπράουνις

 

Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα, σερβίρουμε σε σκεύος τις αρεσκείας μας σε πάχος 2εκ περίπου και ψήνουμε για 12-14’ στους 180 ºC αναλόγως τον φούρνο.

 

 Για την κρεμ μπρουλέ

 

Διαλύουμε την κρεμ μπρουλέ Top Chef μέσα στο γάλα και την κρέμα γάλακτος  Lowicz 36% και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μίγμα στην φωτιά και το βράζουμε. Σερβίρουμε σε φόρμες ή πήλινα  και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες.

 

Μοντάρισμα

 

Κόβουμε σε τετράγωνο κομμάτι το μπράουνις και τοποθετούμε από επάνω την κρεμ μπρουλέ. Ντεκοράρουμε γύρω γύρω με σαντιγί και τοποθετούμε στο κέντρο φαρτσιτούρα καραμέλα ή φαρτσιτούρα φράουλα fruigel, φρούτα της αρεσκείας μας και σοκολάτα υγείας Haya 60% Eurocao σε στικ.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: