- 5 / 5
Brownies με κρεμ μπρουλέ και φρούτα του δάσους
Υλικά
Για το μπράουνις
- 1000γρ Primo Brownies
- 450γρ Nερό
Για την κρεμ μπρουλέ
- 100γρ Κρεμ Μπρουλέ Top Chef
- 500γρ Γάλα 3,5%
- 500γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
Εκτέλεση Συνταγής
Για το μπράουνις
Τοποθετούμε όλα τα υλικά στο μίξερ, ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα, σερβίρουμε σε σκεύος τις αρεσκείας μας σε πάχος 2εκ περίπου και ψήνουμε για 12-14’ στους 180 ºC αναλόγως τον φούρνο.
Για την κρεμ μπρουλέ
Διαλύουμε την κρεμ μπρουλέ Top Chef μέσα στο γάλα και την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και ανακατεύουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε το μίγμα στην φωτιά και το βράζουμε. Σερβίρουμε σε φόρμες ή πήλινα και τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-4 ώρες.
Μοντάρισμα
Κόβουμε σε τετράγωνο κομμάτι το μπράουνις και τοποθετούμε από επάνω την κρεμ μπρουλέ. Ντεκοράρουμε γύρω γύρω με σαντιγί και τοποθετούμε στο κέντρο φαρτσιτούρα καραμέλα ή φαρτσιτούρα φράουλα fruigel, φρούτα της αρεσκείας μας και σοκολάτα υγείας Haya 60% Eurocao σε στικ.
- 5 / 5