Υλικά

  • 1000 γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για brioche)
  • 200 γρ μαργαρίνη Imperial Soft (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 425 γρ νερό
  • 60 γρ νωπή μαγιά

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Η θερμοκρασία της ζύμης θα πρέπει να είναι στους 26-27 βαθμούς. Ξεκουράζουμε τη ζύμη, σκεπασμένη, για 10 λεπτά. Για τη σάλτσα χρησιμοποιούμε 100γρ Sauce Mediterranea (μίγμα για σάλτσα στιγμής) και 600γρ νερό. Τα χτυπάμε σε μία μπασίνα με το σύρμα μέχρι σχηματισμού ομοιόμορφης σάλτσας. Για το σνακ πίτσας, ανοίγουμε ένα κομμάτι ζύμης 750γρ. Βάζουμε σε μια μπασίνα 100γρ σάλτσα, 350γρ gouda, 60γρ πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες, 60γρ μανιτάρια, κομμένα σε φέτες, 100γρ μπέικον και τα ανακατεύουμε μεταξύ τους. Βάζουμε τα υλικά στη ζυμή και τα ζύμώνουμε όλα μαζί στο χέρι.Κόβουμε μερίδια των 100γρ και τα τοποθετούμε σε λαδωμένα τσερκάκια. Τα βάζουμε στη στόφα για 20 λεπτά και ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 25-30 λεπτά.  


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: