Υλικά

Για την ζύμη

 

• 1000γρ Briozito Magnus Bochen (μίγμα για μπριός)

• 200γρ Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft 

• 60γρ Μαγιά

• 100γρ Στραγγιστό Γιαούρτι

• 360γρ Νερό

 

Για την γέμιση

 

• 200γρ Bechamela FAMA (μίγμα μπεσαμέλ)

• 600γρ Νερό

• 400γρ Φέτα (τρίμμα)

• 150γρ Αλλαντικά (σε κύβους)

• 10γρ Δυόσμος φρέσκος (ψιλοκομμένος)

 

Για την διακόσμηση

 

• 300γρ Golden Topping Uldo (Νιφάδες Ρυζιού και Σπόροι Καλαμποκιού)

• 60γρ Spicy Topping Uldo (Πικάντικοι Σπόροι Δημητριακών)

 

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 5’ στην αργή ταχύτητα και 7’-8’ στην γρήγορη ταχύτητα.

Ξεκουράζουμε την ζύμη για 15’ και ανοίγουμε με τον πλάστη ή την σφολιατομηχανή σε πάχος 0,5εκ και ορθογώνιο σχήμα. Απλώνουμε την γέμιση ομοιόμορφα και μορφοποιούμε σε ρολό, ψεκάζουμε με νερό όλο το ζυμάρι και το κυλάμε στο μίγμα των 2 σπόρων Uldo. Τοποθετούμε για 15’ στην στόφα ή στον χώρο εργαστηρίου σκεπασμένα και ψήνουμε στους 210ο C με λίγο ατμό για 20’-25’.    

ΥΓ : Ο συνδυασμός  αρκετά μαλακού ζυμαριού με τους σπόρους και τις νιφάδες ρυζιού χαρίζει ένα νόστιμο και τραγανό αποτέλεσμα που διατηρείται όλη την ημέρα.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: