- 5 / 5
Φιογκάκια Diabetic (Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη)
Υλικά
• 1250γρ Diabetic Bread ULDO (Με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, GI=49,6)
• 640γρ Αλεύρι 70% Δυνατό
• 50γρ Μαγιά
• 100γρ Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft
• 500γρ Γραβιέρα (τρίμμα)
• 1000γρ Νερό
Εκτέλεση Συνταγής
Χρόνος ζυμώματος: 2’ στην αργή ταχύτητα και 6-8’ στην γρήγορη ταχύτητα.
Χρόνος ξεκούρασης: 15’ σκεπασμένη η ζύμη με νάιλον και πανί.
Μορφοποίηση ζύμης: Άνοιγμα στην σφολιατομηχανή ή με τον πλάστη 5χιλ πάχος περίπου. Χαράζουμε μακρόστενα τεμάχια 1,5 ή 2εκ φάρδος με 15εκ μήκος. Τα στρίβουμε ελαφρώς, τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα και τα αλείφουμε με αυγό.
Χρόνος ψησίματος: 10’-15’.
Θερμοκρασία φούρνου: 170οC σε αερόθερμο φούρνο ή 190ο C σε τελαρωτό φούρνο.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: