Υλικά

• 1000γρ Primo Honey Cake (μίγμα για κέικ μελιού)

• 240γρ Crema Classic Φιστίκι 

• 400γρ Ηλιέλαιο FAMA Sunshine 

• 280γρ Cocoa Chips Eurocao

• 360γρ Νερό

 

 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 1’ στην 1η ταχύτητα, έπειτα για 2’ στην 2η ταχύτητα και προσθέτουμε τα Cocoa Chips Eurocao. Τοποθετούμε όλη την ζύμη σε βουτυρωμένη λαμαρίνα 40x30x4εκ και στρώνουμε με μία σπάτουλα ώστε να είναι επίπεδη η ζύμη.

Ψήνουμε στους 180 ºC – 200 ºC  αναλόγως τον φούρνο για 20’-25’.

Όταν κρυώσει καλά, κόβουμε σε τετράγωνα τεμάχια και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη Angel Icing (γλυκαντική ουσία που δεν απορροφά την υγρασία). 

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: