Υλικά

Για την Πανακότα

  • 100γρ Κρέμα Πανακότα Top chef
  • 350γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36%
  • 350γρ Γάλα 3,5% 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Για την Πανακότα

 

Διαλύουμε την Κρέμα Πανακότα Top chef στην Κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και το γάλα και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στην συνέχεια, θερμαίνουμε το μίγμα μέχρι θερμοκρασία    70-80 oC (χωρίς να βράσει) ανακατεύοντας συνέχεια. Αποσύρουμε το μίγμα από την φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει περίπου στους 35 oC. 

 

Μοντάρισμα

Χωρίζουμε το μίγμα μας σε δυο μπολ σε ίση ποσότητα και στο ένα τοποθετούμε Greek Yoghurt Torronalba και στο άλλο Πάστα Παγωτού Blueberry Torronalba.

Παίρνουμε ποτήρια και τα τοποθετούμε λοξά σε μια σιλικόνη. Γεμίζουμε με την Πανακότα Blueberry μέχρι την μέση και παγώνουμε. Στην συνέχεια, τοποθετούμε τα ποτήρια σε όρθια θέση και γεμίζουμε με την Πανακότα Yoghurt μέχρι επάνω.

Τέλος, διακοσμούμε με διάφορα φρούτα εποχής και λίγο βασιλικό.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: