Υλικά

Για τα μπισκότα

  • 500γρ Primo Yoghurt Cookies (μίγμα για μπισκότο γιαουρτιού)
  • 500γρ Primo Honey Cookies (μίγμα για μπισκότο μελιού)
  • 500γρ Primo Brownies (μίγμα για μπράουνις)
  • 200γρ Μαργαρίνη FAMA Soft P (σε κάθε μία από τις επιλογές)
  • 20γρ Νερό (σε κάθε μία από τις επιλογές)

 

Για τις μους

  • 100γρ Μους με Μέλι Top Chef 
  • 100γρ Μους με γεύση Φράουλα Top Chef 
  • 100γρ Μους με γεύση Σοκολάτα Top Chef 
  • 112γρ Γάλα 3,5% λιπαρά (σε κάθε μία από τις επιλογές)

 

Για την γέμιση μους

  • 50γρ Κύβοι κοκτέιλ fruigel στην Μους με Μέλι
  • 100γρ Φράουλα ολόκληρη σε ζελέ fruigel στην Μους με γεύση Φράουλα
  • 100γρ Cocoa Chips Eurocao στην Μους με γεύση Σοκολάτα

 

Για την διακόσμηση

  • 300γρ Cocoa Chips Eurocao
  • 300γρ Απομίμηση σοκολάτας Φράουλα (λιωμένη)
  • 300γρ Απομίμηση λευκής σοκολάτας Zafiro White Eurocao (λιωμένη)

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό όλα τα υλικά για 1’ στην αργή και για 3’ στην γρήγορη ταχύτητα. Ζυγίζουμε 40γρ το καθένα, τα πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 οC για 8’-9’ με ανοιχτό τάμπερ.

Χτυπάμε τις μους για 1’ στην αργή ταχύτητα και για 2’ στην γρήγορη ώσπου να σφίξουν.

Προσθέτουμε τις αντίστοιχες γεμίσεις και με σακούλα ζαχαροπλαστικής γεμίζουμε ένα μπισκότο και κλείνουμε με ένα δεύτερο από επάνω. Τοποθετούμε στο ψυγείο για να κρυώσουνε καλά και διακοσμούμε με τις αντίστοιχες προτάσεις.

 

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: