Υλικά

Για την ζύμη

 

• 1000γρ Primo Pomegranate Cake (μίγμα για κέικ ροδιού)

• 400γρ Μαργαρίνη FAMA Imperial Soft

 

• 40γρ Νερό

 

Για την γέμιση 

• 400γρ Crema Classic White 

 

Για την διακόσμηση

 

• 400γρ Premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro White Eurocao 

 

• 200γρ Φιστίκια Aιγίνης (τρίμμα)

 

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί για 2’-3’ με το φτερό στην μεσαία ταχύτητα. Κόβουμε σε βάρος 20γρ το ένα, μορφοποιούμε σε μπαλάκι και τοποθετούμε στην λαμαρίνα με λαδόκολλα με μια μικρή απόσταση. Πατάμε ελαφρώς με το χέρι μας να πλατιάσουν λίγο και ψήνουμε στους 170 οC για 15’. Όταν κρυώσουν καλά, γεμίζουμε το ένα μπισκότο με την  Crema Classic White και με το άλλο κλείνουμε από επάνω. Λιώνουμε την Premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro White Eurocao, βουτάμε μέχρι την μέση του μπισκότου και αμέσως στο τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.

 

ΥΓ: Αποτελούν μία πρωτότυπη και νόστιμη πρόταση για συσκευασία δώρου.

ΥΓ2 : Αντέχουν πολλές ημέρες εκτός ψυγείου.

 


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: