Υλικά

  • 1000γρ Bechamela (μίγμα μπεσαμέλ)
  • 4κ κρύο νερό
  • Formagioro (μίγμα κίτρινων τυριών)
  • 2κ κίτρινο τυρί

Εκτέλεση Συνταγής

Χτυπάμε την Bechamela με το κρύο νερό, στο μίξερ με το φτερό, μέχρι να ενσωματωθούν και να σχηματίσουν μια ομοιόμορφη κρέμα. Στην έτοιμη κρέμα προσθέτουμε το Formagioro και το τυρί και συνεχίζουμε την ανάμιξη μέχρι σχηματισμού ομοιόμορφης γέμισης.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: