Υλικά

Για την ζύμη

 

  • 6000γρ Αλεύρι 70% δυνατό
  •  4000γρ Jogging Bread ULDO (Το Ψωμί των πρωταθλητών και της σύγχρονης διατροφής)
  •  150γρ Μαγιά
  •  5600γρ Νερό

 

 

Για την διακόσμηση

 

  • 500γρ Corn Extrudate ULDO (Σπόροι Καλαμποκιού-Διακοσμήσεις Αρτοποιίας)

 

Εκτέλεση Συνταγής

Χρόνος ζυμώματος: 3’ στην αργή ταχύτητα και 9’-10’ στην γρήγορη ταχύτητα

Θερμοκρασία Νερού: 24 οC

Θερμοκρασία Ζύμης: 24 οC – 26 οC

Χρόνος ξεκούρασης: 12 ώρες σε ειδικό σκεύος για τρόφιμα σκεπασμένο στο ψυγείο στους 5 οC

Τεμάχια ζύμης: 100γρ ή 350γρ ή 500γρ

Μορφοποίηση Ζύμης: Τύπου Bagels και διακόσμηση με το Corn Extrudate Uldo

Χρόνος στοφαρίσματος: 40’ με θερμοκρασία 35 οC και 75% υγρασία

Χρόνος ψησίματος: 35’ με πολύ ατμό και άνοιγμα τάμπερ 5’ πριν το τέλος του χρόνου ζυμώματος

Θερμοκρασία φούρνου: 220 οC


  • 4 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: