- 4 / 5
Jogging Bagels Αργής Ωρίμανσης
Υλικά
Για την ζύμη
- 6000γρ Αλεύρι 70% δυνατό
- 4000γρ Jogging Bread ULDO (Το Ψωμί των πρωταθλητών και της σύγχρονης διατροφής)
- 150γρ Μαγιά
- 5600γρ Νερό
Για την διακόσμηση
- 500γρ Corn Extrudate ULDO (Σπόροι Καλαμποκιού-Διακοσμήσεις Αρτοποιίας)
Εκτέλεση Συνταγής
Χρόνος ζυμώματος: 3’ στην αργή ταχύτητα και 9’-10’ στην γρήγορη ταχύτητα
Θερμοκρασία Νερού: 24 οC
Θερμοκρασία Ζύμης: 24 οC – 26 οC
Χρόνος ξεκούρασης: 12 ώρες σε ειδικό σκεύος για τρόφιμα σκεπασμένο στο ψυγείο στους 5 οC
Τεμάχια ζύμης: 100γρ ή 350γρ ή 500γρ
Μορφοποίηση Ζύμης: Τύπου Bagels και διακόσμηση με το Corn Extrudate Uldo
Χρόνος στοφαρίσματος: 40’ με θερμοκρασία 35 οC και 75% υγρασία
Χρόνος ψησίματος: 35’ με πολύ ατμό και άνοιγμα τάμπερ 5’ πριν το τέλος του χρόνου ζυμώματος
Θερμοκρασία φούρνου: 220 οC
- 4 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: