- 3.5 / 5
Πάστα Φλώρα Ολικής Άλεσης
Υλικά
Για την ζύμη
• 400γρ Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής
• 100γρ Αλεύρι Ολικής Άλεσης
• 200γρ Ζάχαρη Καστανή
• 350γρ Μαργαρίνη FAMA Soft G+
• 50γρ Λάδι FAMA Fritto
• 100γρ Αμύγδαλο (σκόνη)
• 1γρ Αλάτι
• 1γρ Κάρδαμο
Για την γέμιση
• 600γρ Υδατόκρεμα Βανίλια Vortumnus
• 600γρ Κεράσι Κόκκινο Ολόκληρο σε Ζελέ fruigel ή Θερμοανθεκτική γέμιση βερύκοκο Frutopia
Εκτέλεση Συνταγής
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό για 1’ στην αργή και για 2’-3’ στην γρήγορη ταχύτητα. Τυλίγουμε την ζύμη με μεμβράνη και τοποθετούμε στο ψυγείο στους 5 οC για 1 ώρα.
Ανοίγουμε την ζύμη σε πάχος 1εκ και την τοποθετούμε σε φόρμες τάρτας διαμέτρου 10εκ. Τρυπάμε την ζύμη και απλώνουμε πρώτα 50γρ Υδατόκρεμα Βανίλια Vortumnus και από πάνω 80γρ Κεράσι Κόκκινο Ολόκληρο σε Ζελέ fruigel. Διακοσμούμε με σχέδια από την ζύμη μας, αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180οC για 15’-20’. Αφού κρυώσουν οι τάρτες, τις αλείφουμε με Crystal Mirror Neutral για διατηρισιμότητα και γυαλάδα.
- 3.5 / 5