Υλικά

Υλικά παγωτού μάνγκο

  • 1000γρ Base Vegana Torronalba
  • 2100γρ ζεστό νερό (περίπου 70ο C)
  • 210γρ Mango Fruit paste Torronalba

Υλικά παγωτού κακάο

  • 1000γρ Base Vegana Torronalba
  • 2000γρ ζεστό νερό (περίπου 70ο C)
  • 250γρ Cacao Blanxart Eurocao
  • 40γρ δεξτρόζη

 

Εκτέλεση Συνταγής

Βάζουμε το νερό, τη Base Vegana και την πάστα μάνγκο σε ένα δοχείο και τα ανακατεύουμε με μπλέντερ χειρός. Στη συνέχεια βάζουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ξεκινάμε τη διαδικασία της ψύξης. Εξάγουμε το παγωτό σε ένα δοχείο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Βάζουμε το νερό, τη Base Vegana, το κακάο και τη δεξτρόζη σε ένα δοχείο και τα ανακατεύουμε με μπλέντερ χειρός. Στη συνέχεια βάζουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή και ξεκινάμε τη διαδικασία της ψύξης. Εξάγουμε το παγωτό σε ένα δοχείο και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Μοντάρισμα Τοποθετούμε σε ένα τσέρκι 20εκ ένα φύλλο παντεσπάνι κακάο. Στη συνέχεια τοποθετούμε το παγωτό μάνγκο σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής με ίσιο κορνε και γεμίζουμε το τσέρκι κατά το ήμισυ. Κάνουμε το ίδιο με το παγωτό κακάο και γεμίζουμε μέχρι το χείλος του σκεύους. Τοποθετούμε την τούρτα στο σοκ για 5 λεπτά και στη συνέχεια κάνουμε ροζέτες με το παγωτό μάνγκο περιμετρικά. Επίσης στο κέντρο μπορούμε να βάλουμε Mango Fruit Variegate Torronalba. Μπορούμε επίσης να διακοσμήσουμε με Nibs de Cacao.    


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: