Υλικά

 

Για την μους λευκής σοκολάτας με φράουλες 

 

•  625γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36%

•  800γρ Λευκή σοκολάτα White Miravet Eurocao

•  3 Φύλλα ζελατίνης (σε κρύο νερό)

•  2000γρ Κρέμα γάλακτος Lowicz 36%

•  300γρ Φράουλα σε ζελέ fruigel

 

 

Εκτέλεση Συνταγής

Για την μους λευκής σοκολάτας με φράουλες

 

Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% μέχρι θερμοκρασίας 85 °C και την περιχύουμε πάνω στην λευκή σοκολάτα White Miravet Eurocao προσθέτοντας τα μαλακωμένα φύλλα ζελατίνης. Όταν το μίγμα φτάσει στους 35 °C, ανακατεύουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος Lowicz 36% και την φράουλα σε ζελέ fruigel.

 

Για την Premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro White

 

Λιώνουμε και επικαλύπτουμε την σιλικόνη μισής σφαίρας με premium απομίμηση σοκολάτας Zafiro White. Παγώνουμε και αφού την βγάλουμε από το καλούπι με ένα κουπάτ κάνουμε ένα σχέδιο καρδούλας στην μέση.

 

Μοντάρισμα

 

Γεμίζουμε μια φόρμα σιλικόνης  σε σχήμα μισής μπάλας με την μους μέχρι επάνω. Παγώνουμε καλά και ψεκάζουμε με βούτυρο κακάο χρώματος κόκκινου. Την γυρίζουμε και από πάνω τοποθετούμε την λευκή σοκολάτα που έχουμε φτιάξει  σε σχήμα μισής σφαίρας και σχέδιο καρδούλας στην μέση ενώ πριν έχουμε τοποθετήσει μια καρδούλα με φαρτσιτούρα φράουλα fruigel μέσα στην σφαίρα που φτιάξαμε σε μια άλλη φόρμα σιλικόνης με σχήμα καρδιάς.

 


  • 4 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: