Υλικά

  • 500γρ Base per Semifreddi TORRONALBA
  • 500γρ γάλα πλήρες 3,5%
  • 500γρ κρέμα γάλακτος Lowicz 36% UHT
  • 75γρ Wildberries fruit paste TORRONALBA
  • 75γρ Gianduja AGF Paste TORRONALBA
  • Wild Berries Fruit Variegate

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε τη μισή ποσότητα των υλικών και την πάστα φρούτα του δάσους στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάμε με το σύρμα (για περίπου 3-4 λεπτά) μέχρι να δέσουν μεταξύ τους και να ομογενοποιηθούν. Κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα υλικά και την  Gianduja AGF Paste. Σε ένα τσέρκι 20cm τοποθετούμε στη βάση ένα φύλλο παντεσπάνι που έχουμε παρασκευάσει με το Parisien choco sponge mix και  ρίχνουμε κατά τόπους Wild Berries Fruit Variegate. Τοποθετούμε το μίγμα φρούτων του δάσους στο τσέρκι μέχρι τη μέση, γεμίζουμε το υπόλοιπο με το μίγμα gianduja και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες τουλάχιστον (ή μέχρι να παγώσει ολοκληρωτικά). Τέλος, μπορούμε να διακοσμήσουμε με μικρές ροζέτες από semi freddo φρούτων του δάσους και Wild Berries Fruit Variegate στο κέντρο του επιδορπίου.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: