- 5 / 5
Τάρτα πραλίνα-μπανάνα
Υλικά
- 400 γρ Crema Classic με 8% φουντούκι
- 300 γρ Crema Classic Μπανάνα
- Ζύμη τάρτας
Εκτέλεση Συνταγής
Βάζουμε σε μισοψημένη τάρτα τα 400γρ Crema Classic 8% φουντούκι και συνεχίζουμε το ψήσιμο σε αερόθερμο φούρνο στους 150°C για 15-20 λεπτά [ή σε τελαρωτό στους 200°C (πάνω) και 180°C (κάτω) για 15-20 λεπτά]. Αφήνουμε την τάρτα να κρυώσει καλά και βάζουμε από πάνω την Crema Classic Μπανάνα με σακούλα και ίσιο κορνέ, κάνοντας μύτες, τραβώντας προς τα πάνω τη σακούλα.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: