- 5 / 5
Ταρτάκι φλωρεντίνας
Υλικά
- 500 γρ Florentine mix
- 1000 γρ αμύγδαλο φιλέ
Εκτέλεση Συνταγής
Αναμιγνύουμε τα υλικά μεταξύ τους και γεμίζουμε ταρτάκια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο στους 180°C για 6-8 λεπτά (αναλόγως το φούρνο) ή σε τελαρωτό στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 10-15λεπτά (αναλόγως το φούρνο). Μόλις ψηθούν, αποσύρουμε τη λαμαρίνα από το φούρνο, τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά και τα ξεφορμάρουμε. Μπορούμε να διακοσμήσουμε με μια ροζέτα Crema Classic 8% κι ένα καβουρδισμένο φουντούκι από πάνω ή να τα βουτήξουμε σε απομίμηση σοκολάτας Nera special 32% fat για να τα σερβίρουμε ως δεύτερο κέρασμα.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: