- 5 / 5
Τα κριτσίνια των Πρωταθλητών
Υλικά
- 750 γρ Αλεύρι 55%
- 500 γρ Jogging Bread
- 50 γρ Dark Malt Extract (Εκχύλισμα βύνης κριθαριού σκουρόχρωμο)
- 20 γρ Baking Powder
- 40 γρ Ζάχαρη
- 10 γρ Μαγιά
- 400 γρ FAMA Fresh (Μαγειρικό προιόν με 30% βούτυρο)
- 200 γρ Ρετσίνα
- 400 γρ Νερό
Εκτέλεση Συνταγής
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ με το «φτερό» 4’στην αργή ταχύτητα και 2’-3’ στην γρήγορη ταχύτητα. Κόβουμε-ζυγίζουμε 10 ή 20 γραμμαρια το κάθε τεμάχιο, πλάθουμε σε σχήμα φυτιλιού 17cm και τοποθετούμε στην λαμαρίνα με μία μικρή απόσταση το κάθε τεμάχιο. Ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο στους 140οC για 25’-30’.
- 5 / 5
Βαθμολογήστε την συνταγή: