Υλικά

  • 1000 γρ Briozito Magnus Bochen
  • 200 γρ μαργαρίνη Imperial Soft (σε θερμοκρασία δωματίου)
  • 425 γρ νερό
  • 60 γρ νωπή μαγιά

Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο ζυμωτήριο για 5 λεπτά στην αργή ταχύτητα και 8 λεπτά στη γρήγορη. Η θερμοκρασία της ζύμης θα πρέπει να είναι στους 26-27 βαθμούς. Ξεκουράζουμε τη ζύμη, σκεπασμένη, για 10 λεπτά. Ανοίγουμε ένα κομμάτι ζύμης 500γρ, στο 2.2 της σφολιατομηχανής, σε διάσταση 30Χ40cm. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια 150γρ κρέμα τυριού και 160γρ γαλοπούλα βραστή (8 φέτες περίπου). Ρολάρουμε τη ζύμη και κόβουμε σε κομμάτια των 4cm. Τα τοποθετούμε σε χαρτωμένη λαμαρίνα, τα πατάμε από πάνω και τα βάζουμε στη στόφα στους 30°C  για 20 περίπου λεπτά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο τελαρωτό φούρνο στους 200°C (πάνω) και 170°C (κάτω) για 20 λεπτά. Εναλλακτικά μπορούμε να βάλουμε ένα ρολό 20cm σε μία φόρμα, να το κόψουμε με ένα ψαλίδι και να το στοφάρουμε και να το ψήσουμε μέσα σε αυτήν.


  • 5 / 5
Κατεβάστε την συνταγή:

Μοιράσου την συνταγή:

Βαθμολογήστε την συνταγή: